dinsdag 6 maart 2018

ADOLF PENTHOUSE HEEFT NU BAUDET IN VIZIER

Het "populisme bedreigt de kernwaarden van de democratie" en "Forum voor Democratie (FVD) gaat verder waar de PVV van Geert Wilders ophoudt". Dat zei D66 VP en MinBiZa Kajsa Ollongren in een lezing, waarin ze artikel 1 van de Grondwet wilde onderstrepen. Focus van het debat is een interview met de nummer 2 op de Amsterdamse FvD-lijst, Yernaz Ramautarsing. Meer RechtsPraatRadio (11) over dit onderwerp. 

UPDATE: Nadat een aantal vijandelijke gesprekspartners in een debating app nog meer "verkeerde meningen" van enfant terrible, Yernaz Ramautarsing naar de media hadden laten lekken, maakte FvD-leider Baudet de strategische fout de voormalige nummer 2 op de 020 lijst onder de bus te gooien. Immers, voor fascistjes van welke kleur dan ook, geldt dat een overwinning slechts een aansporing is. Het volgende slachtoffer in het vizier van D666-leider Adolf Penthouse is dan ook niemand minder dan Baudet zelf. Persoonlijk vraag ik me af hoe mensen nog zo naief kunnen zijn in de omgang met onze tegenstanders. Het spreekwoord, "all is fair in love and war" geldt ook hier. De ultieme oorlogvoering bestaat uit deceptie.

Er kan veel gezegd worden over wat Yernaz wel of niet gezegd zou hebben, en waarom. Iets over "slimmere homo's" bleek slechts een citaat van de provocerende relnicht, Milo Yannopoulos. Wie iets weet over debatingtechniek en meningsvorming, weet dat je soms als gedachtenexperiment het standpunt van de tegenstander verdedigt, al was het maar om zwakke punten te vinden.

Hoewel dat duidelijk maakt waarom vrije meningsuiting zo belangrijk is, is dat niet de kern van de kwestie. Niets minder dan de Westerse verlichtingscultuur staat hier op het spel. De postmoderne regering Rutte III heeft de sloop van de cultuur waar ze haar bestaan aan te danken heeft, tot regeringsbeleid gemaakt.

Dat is nogal wat! Nog niet eerder had Nederland een regering die fundamenteel heeft gebroken met de cultuur van de rede. Aan Baudet zullen we in onze strijd tegen deze sloperskliek weinig hebben: hij is bij de eerste tegenwind bereid een van zijn belangrijkste adjudanten te laten vallen.

AMERIKAANSE MSM BEVESTIGT YERNAZ' IQ STELLING


Amerikaanse mainstream zakenblad Bloomberg: dalent IQ in Noorwegen is een les voor de wereld. 
15 feb. 2018


POLITICI EN MEDIA, STOP MET LIEGEN!


Diederik Smit heeft een goed advies voor politici: stop met liegen! Maar het gaat verder dan alleen deze kwestie. Liegen en nepnieuws is een acceptabele tactiek geworden in de strijd tegen de populistische tegenstrevers. Het doel heiligt de middelen! We zien het dagelijks in de haatcampagne tegen Donald Trump in de VS. In navolging hebben Europese politici (en de msm in hun kielzog) dezelfde tactiek aangenomen. In het verlengde ligt de leugen van MinBuZa Halbe Zijlstra over Rusland. In de mindset van de globalisten zijn populisten agenten van Poetin. Op deze onzin is het onderzoek van de speciale aanklager Mueller tegen Trump gebaseerd: na 2 jaar onderzoek is er geen schijn van bewijs. Maar de Democraten denken er niet over hun retoriek te dimmen. Het is vergif voor het democratisch functioneren!
Het aftreden van Halbe Zijlstra bewijst dat je als individueel politicus niet zomaar wegkomt met een leugen. Dat is mooi. De vraag is alleen: is onze democratie ook bestand tegen de collectieve leugen van een hele politieke klasse? In de week voor Zijlstra’s vertrek hebben politici van D66, CDA en PvdA aantoonbare leugens verkondigd die minstens evenveel ophef verdiend hadden. De leugens op een rijtje Het politieke midden beweerde dat kandidaat-raadslid Yernaz Ramautarsing van Forum voor Democratie een link zou hebben gelegd tussen intelligentie en ras. Dat is niet waar. (Meer)


14  feb. 2018


DOE ES NORMAAL OVER IQ METEN! Veel boeiender dan IQ om te bepalen hoe een land zich zal ontwikkelen, is cultuur als economische indicator. (Meer) (Meer)⏩ Nog altijd geen reactie van de wetenschappers bij NRC, laat staan een rectificatie. Shocking!

11 feb. 2018


NRC WETENSCHAP KOMT MET NEPNIEUWS


De NRC doet een duit in het zakje met nepnieuws. Dat verschil in IQ tussen bevolkingsgroepen meetbaar is, is iets anders dan zeggen dat IQ aangeboren is, zoals wetenschapsredacteur Lucas Brouwers in dit artikel beweert. Hij zoemt in op een zin in het interview met Yernaz waarin deze stelt: "Als we IQ handmatig konden verhogen, zouden we dat wel doen". Wat Ramautarsing bedoelt te zeggen, is dat je IQ-verhoging niet collectief kunt "regelen". In een eerdere passage stelt hij dat
"Hoe volkeren zich hebben ontwikkeld tot een gemiddeld IQ, dat kan met klimaat en voeding te maken hebben. Natuurlijk. Maar wat moet ik daar nu aan doen? Er zijn twee dingen die aantoonbaar invloed hebben op het IQ van een kind: borstvoeding en hem niet slaan." 
Er is dus sprake van intellectuele onoprechtheid van de kant van de NRC om de hetze in stand te houden. Dit is geen vergissing. Het is selectief citeren geblazen. Dat is verwijtbaar. De NRC moet dit nepnieuws rectificeren. Doe es RTen die tweet!10 feb. 2018


'CHAOTISCH SCHREEUWEN' BIJ LIJSTTREKKERSDEBAT


De rapen waren gaar gistenavond bij het landelijke lijsttrekkersdebat voor de GRV2018 in De Balie. Baudet wordt al weken gecoordineerd gedemoniseerd over een interview met de nummer 2 op de Amsterdamse FvD-lijst, Yernaz Ramautarsing (lees hier het artikel waar het om gaat, "Racisme? Het gaat op de arbeidsmarkt om IQ"). Tijdens het debat trokken de heren (!) regelmatig keihard de racismekaart, waarna Baudet de nummer 2 het podium ophaalde om zichzelf te verdedigen. De Telegraaf omschrijft de scene als een "chaotische schreeuwpartij". Wie de opnamen (video) bekijkt, ziet dat met name Lodewijk Asscher hysterisch staat te krijsen.


Albrecht haalde Yernaz van het podium. Hij mocht een  halve minuut iets zeggen tegen Frits Wester van RTL. Verder is hem tot op dit moment geen enkele kans geboden zich te verdedigen. De mond vol over racisme, maar ze pakken Baudet omdat ze gekleurde mensen alleen pruimen als ze op de plantage blijven.

⏩ Hoe dom is die racismekaart eigenlijk in dit verband? Nou, heel laag IQ! Ongeveer zoals middeleeuwers tegen de wereld aankeken.


⏩ Al dat gedemoniseer heeft consequenties!⏩ De tweet van de avond gaat naar  D.B. Fetman:

6 feb. 2018


JESSE KLAVER WIL KAMERDEBAT, MAAR KRIJGT HET NIET


De verkiezingen naderen en Nihilisten66 wordt nerveus. Forum vist voor een deel in dezelfde electorale vijver. Van Adolf Penthouse mag je helemaal niet meer over ras praten (meer). Jesse Trudeau van GroenLinks heeft de memo blijkbaar niet ontvangen, want hij wil een kamerdebat met onze volksvertegenwoordigers over deze kwestie van nationaal belang. Je ziet naar wie Jesse zijn imago wil modelleren: de pomo gekkie uit Ottawa. Hij doet even mansplainen aan een postfeministische vrouw hoe de praatdicktatuur werkt. Het wordt verwarrend in Canada.
GroenLinks-leider Jesse Klaver heeft met spoed een kamerdebat aangevraagd over het verschil in IQ tussen rassen. Dit heeft hij zojuist via de GroenLinks-app aan zijn achterban laten weten. De suggestie dat dit verschil zou bestaan is namelijk een ten zeerste kwalijk euvel dat GroenLinks als sinds jaar en dag bestrijdt door een zo raciaal divers mogelijke kamerlijst hoog in het vaandel te hebben. Dit is niet iets dat we onweersproken kunnen laten. (Meer)

5 feb. 2018

OLLONGREN GATE: DE MINISTER MOET AFTREDEN!


Hannibal heeft een staatsrechtelijk en een politiek commentaar, namelijk dat "de doelgroep van het FvD veel overlap heeft met de groep waarop Pechtold zich primair richtte" (...). Toeval? Dat maakt het Forum tot een veel groter gevaar dan de PVV ooit zou kunnen zijn! En dan is er dit:
Met haar aanval ging Ollongren twee stapjes verder dan politiek zou moeten kunnen. Als de minister dit roept staan haar (en wellicht het kabinet!!) feitelijk maar twee wegen open: een voorstel doen om het FvD te verbieden of af te treden. Je kunt als bestuurder politieke partijen geen gevaar voor het land noemen zonder ze te willen verbieden. (...) Zoals Ollongren zelf benadrukte: ze sprak die rede uit als minister van Binnenlandse Zaken van Nederland. In die positie is dit geen vrijblijvendheid die je achteloos uit je mond kunt laten rollen. Zulke verregaandheden dwingen tot er op volgend beleid, dat als de Kamer zich daartegen verzet alsnog tot aftreden leiden moet. Dat zijn de consequenties van ons staatsrecht. (Meer
⏩ In Briefje van Jan wijst Jan Dijkgraaf op de advocaat van Holleeder, die wel criminelen wil verdedigen, maar nooit of te nimmer Geert Wilders. (Meer) H/t @FvBeetz Dit verraadt een diepliggende denkfout over de aard van moraliteit en criminaliteit bij de antifascisten: misdaad is het gevolg van een sociaal construct, maar fascisten zijn inherent evil (hetgeen henzelf aangeboren goed maakt, natuurlijk). Dit is de grond waarop antifascisten geweld rechtvaardigen: het stygma 'fascist' (of 'racist') is feitelijk een hondenfluit voor vogelvrij verklaren. Want inherent evil is een gevaar voor de mensheid; het is je morele plicht om zo'n monster uit te schakelen!

⏩ Ger Struik wijst op een 'uit' voor het kabinet, en waarom we hier waarschijnlijk nooit meer van zullen horen. Hun behendigheid in intellectuele onoprechtheid maakt types als Ollongren en Rutte zo glad als alen in een emmer snot. Ze weten hoe ze kunnen insinueren terwijl ze zelf buiten schot blijven. 


3 feb. 2018


RUTTE MEDEVERANTWOORDELIJK VOOR OLLONGREN 'SMAAD'


 Je kunt natuurlijk wel wat roepen als D66 VP en MinBiZa, maar dat heeft consequenties. Want je zit niet meer in het bestuur van de schoolkrant van de plaatselijke MMS (voor millennials: dat is een soort vooroorlogse school voor domme meisjes uit de betere milieus). Tweep @Gysbert_III legt het uit.BAUDET DOET AANGIFTE TEGEN OLLONGREN


De partij van Baudet lijkt geobsedeerd te zijn door één van de weinige taboes waar ik als progressieve liberaal aan hecht: het praten over rassen in het politieke debat", zei Ollongren in Nijmegen in de burgemeester Ien Dales-lezing. Ze hekelde dat FVD-leider Thierry Baudet geen afstand nam van een uitspraak van Yernaz Ramautarsing uit 2016.

De nummer twee op de kandidatenlijst van FVD bij de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam, zei toen in een interview met televisieprogramma Brandpunt dat er een verband bestaat tussen ras en IQ. ‘Ik had ook graag gezien dat het anders was, dat zwarte mensen hyperintelligent waren, dat Surinamers het hoogste gemiddelde IQ van de wereld hadden’, zei hij. ‘Maar het is niet zo.’
Lees hier het bijbehorende artikel "Racisme? Het gaat op de arbeidsmarkt om IQ" in al z'n wetenschappelijke zwart-wit nuances!
Nu hebben D66, GroenLinks en de PvdA het Forum in Amsterdam doodverklaard. Want zo gaat dat bij de LibDems: niet het debat over de inhoud aangaan, maar een onderwerp taboe verklaren, en wie het in de mond durft te nemen, een stygma geven -- racist of nazi -- en vervolgens isoleren en uitsluiten. Want zo deden ze dat ook in de DDR.

Maar daar blijft het niet bij, want het stygma is een hondenfluit aan de rest van de meute, dat deze persoon vogelvrij is verklaard. Wij hebben bij Fortuyn gezien hoe dat werkt.


Thierry Baudet heeft door hoe demonisering leidt tot politieke moord en deed vanmorgen aangifte tegen minister Ollongren wegens smaad en laster. Volgens Baudet zei Ollongren tijdens de lezing dat hij en zijn partijgenoten Nederlanders openlijk discrimineren op basis van rassen. In een persverklaring in Amsterdam zei hij vanmiddag dat Forum voor Democratie die beschuldigingen verre van zich werpt.

"Racisme is het veroordelen van mensen op basis van uiterlijk of afkomst en dat doen wij op geen enkele wijze." FvD gaat een scherp debat niet uit de weg, maar de minister van Binnenlandse Zaken doet lasterlijke uitspraken en gaat een strafrechtelijke grens over. Video NOS Persco Baudet. (Bron)


Nu is Ollongren in de verdediging gedrongen. Ze roept nu ineens dat Baudet maar het politieke debat moet aangaan. "Daar sta ik voor open", roept ze. (Bron) Dat is nieuw! Waarom heeft ze het onderwerp dan in de lezing taboe verklaard?

Het haatzaaien door regenten moet ophouden! We zijn Fortuyn en Theo van Gogh verloren aan politiek extremisme: genoeg is genoeg!

Gerelateerd