woensdag 7 februari 2018

AUTORITEITEN WISTEN VAN AANSLAG OP SINTERKLAAS

Een toenemend cohort Nederpatriotten is bereid Zwarte Piet te verdedigen. Gaat Justitie ze helpen de "slag bij Dokkum" om te zetten in een geuzendaad? De postmoderne aanval op Westers cultureel erfgoed gewoon door. In de voor-christelijke cultuurhistorie duiken overal zwarte-pietachtige figuren op (liveblog Piet-onderzoek). Inmiddels wordt de agenda van de collaborerende regenten blootgelegd. 

UPDATE: De autoriteiten waren op de hoogte van de plannen van een extreem linkse groep om een aanslag te plegen bij de landelijke intocht van Sinterklaas in Dokkum. Dat zegt de burgemeester van Dokkum/Dongeradeel in gesprek met De Telegraaf. Maar de autoriteiten hielden de informatie onder de pet. Project P., een burgerprotest van bouwonderneemster Jenny Douwes uit Drachten met een beroep op de veiligheid van de kinderen, werd door de autoriteiten veroordeeld. Linkse actievoerders werden in bescherming genomen en het OM dreigde met vervolging. Nu blijkt de angst van de Friezen gewoon gegrond! "In het belang van het onderzoek" doen de autoriteiten er nog altijd het zwijgen toe. De burgemeester geeft ook geen antwoord op de vraag of soyaboy Van Z. een straatverbod heeft gekregen.

Je weet in Nederland gewoon niet hoeveel gevaar je loopt. We moeten er maar op hopen dat de overheid ons beschermd. Maar burgers hebben daar steeds minder vertrouwen in. Als er weer een politieke moord woordt gepleegd in dit land, dan zijn de rapen serieus gaar.


LINKSE TERREURGROEP PLOTTE AANSLAG OP SINTERKLAAS


UPDATE: De extreemlinkse actiegroep De Grauwe Eeuw heeft opgeroepen tot een terroristische daad waarvan Sinterklaas-acteur Stefan de Walle, en onvermijdelijk talloze kinderen, het slachtoffer zouden worden. Dit soort extreem linkse terreurgroepen volgen in de traditie van Rara, Wakker Dier en de biologische giftaartenbrigaden tegen Pim Fortuyn en zijn geinspireerd door de Amerikaanse terreurgroep, de Weather Underground uit de jaren 70 (Wiki). De Grauwe Eeuw wordt geleid door een soyaboy, Michael van Z. die sterk aan Van der Graaff doet denken. Deze typen rechtvaardigen geweld met een beroep op JFK: dat. wie vreedzame revolutie onmogelijk maakt, gewelddadige revolutie over zich afroept. Lees het in De Telegraaf; zit het achter de betaalmuur, lees dan de Engelse versie van France 24. Dat delen in het noorden van Frankrijk ook Sinterklaas vieren, verklaart mogelijk hun interesse.

In een Facebookbericht riep Grauwe Eeuw-voorman Michael van Z. op Sinterklaas te doden tijdens de intocht in Dokkum. Daarbij zouden kinderen bedekt moeten worden onder stukken hersens en botsplinters, aldus Van Z.. „Zo zijn we voorgoed van dat feest af.” (...) Actiegroep De Grauwe Eeuw haalde sinds vorig jaar diverse keren het nieuws. Zo eiste de groep dat de Coentunnel een andere naam zou krijgen en zouden leden van de groep in Hoorn standbeelden van Bontekoe en Coen hebben beklad. Nu blijkt dat er een strafrechtelijk onderzoek loopt vanwege een oproep tot een moordaanslag op Sinterklaas. „Geen enkele gemeente of organisatie zou nog met deze groep moeten samenwerken.” (...


22 nov. 2017


SLAG BIJ DOKKUM: SOROS STEUNT PIETHATERS


Wierd Duk herinnert eraan dat het motief voor het verzet van Dokkum de veiligheid van de kinderen betrof. Een overweging die de burgemeester kennelijk niet zo boeide. Hier wordt duidelijk dat onze regenten een heuse agenda hebben: veel aanvragen van rechts voor een protestvergunning worden afgewezen met beroep op de openbare veiligheid. Maar in Dokkum speelde dat blijkbaar geen rol, zelfs niet met kinderen in het geding. GeertGeel heeft inmiddels het bewijs gevonden dat de prins der duisternis, George Soros ook hier een vinger in de pap heeft.

WACHTEN OP WILD GERAAS


21 nov. 2017

ZWARTE PIET: JUSTITIE ONDERZOEKT 'SLAG BIJ DOKKUM' 


Zaterdag kwamen Sinterklaas en Zwarte Piet (onder andere) aan in Dokkum. Wie had kunnen denken dat Nederlands cultuurpatrimonium als eerste effectief verdedigd zou worden door de Friezen? Nou ja, zo Nederlands is Sinterklaas niet. Onderzoek heeft uitgewezen dat in tegenstelling tot wat de autoriteiten beweren, het fenomeen Sinterklaas (of Sint Nicolaas, of Santaclaus) en zijn zwarte hulpjes, hun wortels hebben in de diepste krochten van het voor-christelijke, indoeuropees cultuurgebied, van Iran in het oosten tot de Britse eilanden in het westen. Inmiddels is de kwestie Zwarte Piet als afstammeling van Moorse slaven uit de veel recentere tijd van de transatlantische slavenhandel, onderwerp geworden van justitieel onderzoek door het OM. Anticiperend op eventuele boetes heeft crowdsourcing inmiddels het indrukwekkende bedrag van 35 duizend euro opgeleverd. De overwinning van de Pietisten op de postmoderne beeldenstormers met in hun kielzog de sterke arm der wet, is begonnen bij Dokkum.


(...) Met een ludieke actie, Project P gedoopt, die uiteindelijk uitmondde in fel burgerprotest, zette bouwonderneemster Jenny Douwes (39) uit Drachten de bezwaren van een groot deel van de Friese bevolking op de agenda. In een video riep zij medeburgers op om de komst van de bussen te vertragen door ervoor te gaan rijden. Opdat de actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) niet op tijd in Dokkum zou aankomen. „Een debat over Zwarte Piet is prima, maar we willen geen schreeuwers tussen onze kinderen”, zei Douwes tegen de Telegraaf. „Daar worden zij bang van.” (Meer

Anti-Piet-activisten gingen zaterdagmorgen per bus naar Dokkum. Ze kwamen er niet aan. Een verslag vanuit de bus. Over een achtervolging, een wegblokkade, en een escorte weg van Dokkum. (Meer)

De demonstratie werd afgeblazen omdat voor de veiligheid werd gevreesd (meer). Er was sprake van vuurwerk, maar bij welke partij wordt uit de berichten niet duidelijk.

Gerelateerd