vrijdag 9 februari 2018

(VIDEO) GRV 2018: LANDELIJK FRACTIEVOORZITTERSDEBAT

Thierry Baudet heeft een politieke bom gedropt: Annabel Nanninga wordt lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam op 21 maart voor Forum voor Democratie. Daar blijft het niet bij. De nummer 2 op de lijst -- Yernaz Ramautarsing -- wordt de eerste objectivist in de Nederlandse politiek. IQ-fittie

UPDATE: Het is nu een bewezen feit. Het kartel is als de dood als het gaat om inhoudelijk debat. Ze willen gewoon de racisme kaart kunnen blijven trekken. Demoniseren is zo veel gemakkelijker! Adolf Penthouse, Erdolf Kuzu, Yasser Trudeau en onze oppergrootgrutter plassen in hun bed bij het idee dat Forum vanuit Amsterdam de Haagsche swamp bestormt. Dan is het afgelopen met het elitair machtverdelen binnen het old-boys-netwerk! Meer op het Liveblog over de IQ-rel.


Update:

⏩De Telegraaf (bron) en het AD (bron) openen beide met exact dezelfde passage. Hoe zit het met de diversiteit van de pers in Nederland? Als "nepnieuws" bij wet wordt verboden, gaan van staatswege goedgekeurde mediaberichten er zo uitzien:

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet kreeg er vrijdagavond flink van langs tijdens het landelijke lijsttrekkersdebat over Amsterdam. Volgens D66-voorman Alexander Pechtold maakt hij zich schuldig aan discriminatie op basis van geloof, maar ook 'geslacht, geaardheid en ras'.


24 jan. 2018


PROTEST 60 LINKSE FRONTGROEPEN TEGEN DEMOCRATIE
Oct 16, 2017 UP! Network: Interview met Yernaz Ramautarsing over westerse cultuur en de Surinaamse president Bouterse.

Hieronder tweet Yernaz een lijst met linkse (gesubsideerde) frontgroepen, die moreel gaan protesteren tegen democratische waarden. We zijn zo gebombardeerd met het idee dat socialisme praktisch synoniem is met democratie, dat we zijn vergeten dat collectivistische utopieen alleen tot stand kunnen komen middels dictatuur: socialisten zijn fundamenteel autoritair. Als je je dat realiseert, worden hun gedrag en politieke keuzen beter verklaarbaar.


"De voltallige 60 onderstaande stichtingen van totale degeneraten gaat namelijk op 18 maart de straat op."

8 jan. 2018


VK: EERLIJK PROFIEL VAN EEN "ONGEREMDE KAPITALIST"


 De Volkskrant heeft zomaar een verrassend positief portret gepubliceerd over de nummer 2 op de Amsterdamse lijst van Forum voor Democratie, Yernaz Ramautarsing.

22 okt. 2017


BAUDET DROPT POLITIEKE BOM IN AMSTERDAM


Er is een gapend gat op rechts in de 020 politiek. Amsterdammers hadden de keuze uit lokale partijen als Red Amsterdam, gewoon links of liberaal links. Annabel Nanninga licht op TPO haar besluit om politiek actief te worden nader toe (meer). Samen met Yernaz Ramautarsing en voormalig VVD volksvertegenwoordiger, Anton van Schijndel zal ze de Amsterdamse FVD-lijst geen aanvoeren. FVD kiest voor dit energieke trio om eindelijk de noodzakelijke veranderingen in Amsterdam af te dwingen. Sinds mensenheugenis domineerde de PvdA de politiek in de hoofdstad. Maar klassiek, economisch links is nu dood en heeft plaatsgemaakt voor radicaal-nihilistisch liberalisme. D66 is op dit moment de grootste partij in Amsterdam. Net als in de landelijke VVD, is de Amsterdamse afdeling niet meer te onderscheiden van D66. Zo stelde VVD-wethouder Eric van der Burg onlangs nog: 'Hoe meer asielzoekers, hoe beter.' FVD gaat dit niet langer accepteren! Wat FVD wil in Amsterdam (Meer)Gerelateerd


PomoNiews.nl