@Cassie_Troy Preptip van de dag: bloemkool kun je rauw invriezen. Handig: steeds een handje bloemkool bij je groente of sauzen!
— Johan Druyff (@Johan_Druyff) December 1, 2013
OK. En tip nummer 2?
I wouldn't know ;-) RT @Johan_Druyff: @Cassie_Troy Terwijl een schop in je ballen krijgen pijnlijker is.
— ★Cassie (@Cassie_Troy) December 1, 2013
Dat laatste berust natuurlijk op een vergissing. Het gaat hierom:
@Cassie_Troy potasa!
— Johan Druyff (@Johan_Druyff) December 1, 2013
Wattes?
@Cassie_Troy Simpelweg de as. Die gooi je weer over je land. Grappige is dat op oude brandplaatsen het onkruid hoger staat: nutritients.
— Johan Druyff (@Johan_Druyff) December 1, 2013
Verder niet te moeilijk over doen. Doen ze daar in Liber ook niet. Gewoon je groenafval verbranden en het restant gebruiken als organische kunstmest.