dinsdag 7 mei 2013

Cyberjihad Live Blog: Rijksoverheid Down!


Twee weken lang werd het verzwegen en begraven. Dat kan, met de huidige taakopvatting van de lamstraal media als propaganda-arm van linkspolitiek. Sinds begin dit jaar liggen een aantal banken in de VS al onder vuur van de Izz ad-Din al-Qassam Cyber Fighters. Nu is ook NL aan de beurt. Doel van deze terreur is het triggeren van een bankrun.
Al sinds 9/11 is duidelijk dat deze islamisten erop uit zijn vrije samenlevingen te vernietigen middels financiele oorlogvoering. Deze aanvallen zullen niet meer ophouden. Wie niet voorbereid is, graaft zijn eigen graf. De kans is aanwezig dat bankrekeningen op enig moment niet meer toegankelijk zijn terwijl het land in chaos verkeert. Wie zich goed wil voorbereiden zet zijn geld om in goud. De komende weken zullen wij nader advies geven voor een goede voorbereiding.
Twitter search

UPDATES

7 mei 2013

De Telegraaf meldt dat de website Rijksoverheid.nl vanavond laat niet bereikbaar vanwege een grote storing. „Wij werken aan een oplossing om de website zo spoedig mogelijk weer beschikbaar te maken”, zo staat op de site vermeld >>>

22 april 2013


Cyberaanvallen of runs?
Er zijn dagelijks storingen bij ABN AMRO, ING, Rabo en iDeal, waarvan de herkomst steeds merkwaardiger wordt. Check het zelf op de twitladder:



19 april 2013

Door een grote internetstoring kunnen passagiers al uren niet online inchecken bij KLM. Passagiers worden aangeraden eerder naar de luchthaven te komen. De black out begon vannacht. De oorzaak is nog onbekend, maar KLM sluit niet uit dat het om een cyberaanval gaat. Toestand voor alsnog vloeibaar...

18 april 2013

ABN AMRO werd vandaag weer getroffen door een DDOS aanval. De website was onbereikbaar en internetbankieren was niet mogelijk.

15 april 2013

O_owww... Storingen bij iDeal, Rabo, ABN AMRO..

10 april 2013

Weer DDOS aanval op ING

Bank Info Security: Top Banks Offer New DDoS Details

(...) Citigroup even acknowledges that DDoS attacks have led to
unspecified losses (...)
8 april 2013

Infosecurity: Dutch Banking System DDOS'D

5 april 2013

RTL Nieuws: ING doet aangifte van Cyberaanval

*beetje LOL* ING staat met logo Oranje Spaarrekening pal voor Nederlandse waarden! H/t @kromst


 NVB Geeft Aanval Toe

- Geen Stijl: Storing internetbankieren blijkt cyberjihad
-->
- CNBC: Bank Website Attacks Reach New Highs
A group calling itself Izz ad-Din al-Qassam Cyber Fighters released an anonymous statement saying it was attacking banks in sympathy with real-world protestors who were reacting to an anti-Islam film that had been posted online.
- Info Security: Hackers attacking US banks are well-funded, expert says
The Cyber fighters of Izz Ad-Din Al Qassam hacker group - also known as Qassam Cyber Fighters - are at it again. 
- Jihad Watch: Islamic group launches new round of cyberjihad attacks against U.S. banks, says they'll continue until Muhammad video is removed from YouTube