dinsdag 4 december 2012

Meme Hunt: Didi is Deaud! Leve de Carnivoor!

De ontspoorde pOmo hoogleraar Diederik Stapel is gevallen. En nu ook zijn boek, Ontsporing! HIER downloaden voor een persoonlijke beleving van dit bijzondere ego document. Nu de stapelgekke pOmo wetenschap nog!
Want Diederik is echt de enige niet. Er lopen heel wat Stapels rond in pOmo velden, als soosjale psychologie. Veel disciplines in de humaniora zijn gefundeerd op wetenschapsvreemde elementen die nauwelijks te objectiveren zijn, laat staan te falsifieren. Een veld als sociologie is nog het best te vergelijken met wetenschappelijk Marxisme-Lenisme: een toxische ideologie wordt voorzien van een serieus sausje voor geloofwaardigheid. (Ook economie, waarover heel wat wordt afgewijsneusd,  is geen exacte wetenschap.)
Hier is hoe het werkt: pseudo-wetenschappers als Stapel ejaculeren memes in de culturele ether als... heterosexuele mannen vleescheters zijn hufters vegetariers zijn soosjaler link naar dit zwaarbemande bizarro onderzoek van Stapel c.s. Middels de lamstraal media vinden ze hun weg naar de mind van de burger, waar ze zich nestelen als nieuwe norm, en uiteindelijk ook als waarde.
Burgers zijn mentaal geconditioneerd op staatsscholen waar kennis broksgewijs wordt voorgeschoteld, zonder duiding van de samenhang. Didi's meme valt er kritiekloos in vruchtbare aarde als Politiek Correcte Brok Waarheid van de Dag.
Zo komt het dat je afwisselend bericht krijgt dat geslacht niet inherent is, maar sociaal wordt bepaald, danwel dat mannen amorele, willoze trekpoppen slachtoffers zijn van hun eigen testosteron. De verborgen boodschap van deze belegen feminazihaat is: mannencultuur is kapitalistisch, moorddadig en euvel... waarover later meer! D2 op de DIM-schaal.