maandag 26 mei 2014

#EP2014: de definitieve definitieve uitslagen

In de opmaat van de verkiezingen voor het Europarlement van 22-25 mei brengen wij je het meest opmerkelijke nieuws en de laatste ontwikkelingen op weg naar het euro imperium



Racistische en imperialistische campagnevideo om de EU neer te zetten in 'positief' licht, als instrument voor de wereldvrede, zoals ze zichzelf graag zien. 

UPDATE: Een greep uit de definieve uitslagen



23 mei 2014

De definitieve voorlopige uitslagen




Niet-stemmers zijn medeplichtig


Straks meer over de definitieve voorlopige uitslagen, maar eerst een pak voor de broek voor het volk dat niet is gaan stemmen. Er is natuurlijk dat luie zeikerige kutvolk, dat zo verwend is en zo dom dat ze niet weten dat je waarden, waaronder vrijheid, moet onderhouden om ze niet te verliezen. Maar domvolk blijf je houden. Wat veel erger is, zijn puristen zoals Peter Vlemmix, de producer van Euromania (scroll neer). Met de volle wetenschap over de aard van de EU, en met anti-opties over het volle politieke spectrum, toch niet gaan stemmen om schone handen te houden. En wat doen politici? Die construeren het als instemmen. Dit hadden puristen kunnen weten. GA.ALTIJD.STEMMEN! Want in het beste geval ben je een non-factor, in het ergste geval ben je uiteindelijk gewoon medeplichtig aan de uitkomst. Je wordt als volk namelijk ALTIJD verantwoordelijk gehouden voor de gevolgen ("Er zijn geen onschuldige Duitsers"). Voor deze amoralisten de beroemde quote van Dante:
De heetste plaatsen in de hel worden gereserveerd voor hen die, in een periode van morele crisis, hun neutraliteit blijven behouden.



22 mei 2014

GA.ALTIJD.STEMMEN! 

Het radicale midden heeft opgeroepen niet te gaan stemmen. Slim, he? Als je niet kan winnen op argumenten, zorg dan dat mensen hun stem niet gaan uitbrengen. En politici interpreteren dat als instemmen. Zo slim is het om niet te gaan stemmen! Ga Dus Altijd Stemmen. Maak desnoods je stembiljet ongeldig. Maar laat er geen twijfel over laten bestaan waar je staat!



Bron




20 mei 2014

Europese Unie? EJECT EJECT EJECT! 

Volgende is een co-productie van de heren @MarcVVanDenHoek en Gerton Van Unnik




19 mei 2014


De film "Euromania" is nu gratis te zien

A FILMMAKER ON A SEARCH TO UNCOVER THE EUROPEAN UNION



IMDb - TWITTER @petervlemmix - FACEBOOK - FILMSITE


UKIPs Nigel Farage vernietigt lastercampagne


UKIPs Nigel Farage had vandaag een paginagrote advertentie in de Daily Telegraph om de racistische smeercampagne van LibLabCon te vernietigen. Hij doet dat op zijn Farage, vlijmscherp en midden in de roos. Hier een paar citaten:

UKIP is not a racist party, and our immigration policy, far from being racist, aims to end discrimination against non-Europeans. En...

Romania has a "huge problem" with organised gangs, who, thanks to EU citizenship rules, are free to move around Europe and come to Britain. He says there is nothing Britain can do to stop such people entering the country. En sluit af met..

"It is not racist to want to stop organised criminal gangs undermining our way of life - it is common sense." 

Dit is de ramp met dictaturen: de heviger de oppressie van de regimes, hoe amoreler de bevolking wordt. Moraliteit kan alleen bestaan in vrijheid en vrijwilligheid en verdwijnt bij dwang. Hoe langer de tirannie duurt, hoe meer amoralisme deel gaat uitmaken van de cultuur.

Lees wat Farage hierover te zeggen had. (Bron)




13 mei 2014

De film "Euromania" is nu te zien on demand

De film "Euromania" is nu te zien on demand voor $4.99.



Rare levensvormen op de planeet EU 

De planeet EU is merkwaardiger dan fictie. Dikke katten, reizende circussen en zandkastelen. Bruno Waterfield kijkt naar het leven op de planeet EU en verklaart de publieke verontwaardiging over de situatie onder de kaasstolp in Brussel.






8 mei 2014

PVV stelt kamervragen over pro EU stemadvies burgemeester




1 mei 2014


De imperialistische natte dromen van de EU-elite

In een interview met De Standaard spreekt scheidend EU-voorzitter Van Rompuy over zijn 'droom' dat op enig moment het hele Europese continent op de een of andere manier aangesloten zal zijn bij de EU (Bron)


Burgerinitiatief! Wij gaan zelf over onze verkiezingen! 

De Eurocommissie verbiedt Nederland de uitslag van de EP-verkiezingen op 22 mei 's avonds bekend te maken. Daarom gaan we zélf wel naar het stemlokaal om de uitslag op te vragen. Gevraagd: exit pollsters (Bron)



30 april 2014

Europese Hof verwerpt Brits verzet tegen eurotaks

Naast een vlag, een volkslied en een nationale luchtvaartmaatschappij is een van de meest cruciale vrijheden VAN de staat het innen van belastingen. Het stelt de regering in staat 'mooie dingen voor de menschen te doen' zijn kerntaken te vervullen. De EU heeft een vlag, een volkslied en een hoofdstad, maar heeft geen belastinggrondslag. Het budgetrecht hebben ze de nationale parlementen weten te ontfutselen en de Tweede Kamer stond erbij te kijken hoe haar deze soevereiniteit werd ontnomen. Maar belasting innen is nog altijd niet gelukt. Daarom is de Europese belasting op financiele transacties te belangrijk. Maar de vermetele Britten zijn weer eens tegen omdat die hun handel in the city naar z'n grootje zien gaan. Maar die belastinggrondslag zal er komen...



26 april 2014

Verslag anti-corruptie waakhond kritisch over EU

Transparency International presenteerde gisteren haar verslag over de corruptie bij de 10 belangrijkste EU instanties.



De anti-corruption waakhond, Transparency International is bijzonder kritisch over de EU.




7 april 2014

EU Twittertrollen corrigeren foute meningen

De PR-machinerie van de EU houdt woord. Gefinancierd met ons belastinggeld worden onze foute meningen over het nut en onzin waar nodig op Twitter bijgesteld. Er is zelfs per land een aparte trollebol aangesteld. Hier in NL onder account @EUinNL Niet dat het weerwoord nou zoveel voorstelt. Oordeel zelf:

Bekijk de hele discussie. Hier meer over die bankkluisjes.


6 april 2014

PVV lanceert briljante poster voor euroverkiezingen

Nogal briljante PVV poster voor de verkiezingen van het Europese hoax parlement op 22 mei as.





3 april 2014

Pomonieuws feliciteert de kandidaten van Art. 50

Artikel 50 publiceerde vandaag de kandidatenlijst. Over de nummer 2, Alex Sassen van Elsloo hebben we het eerder gehad (scroll neer). De nummer 3, Yernaz Ramautarsing levert vaste bijdragen aan Pomonieuws en is in Nederland een prominent objectivist. Ook de nummer 5, Gerton van Unnik draagt regelmatig bij aan Pomonieuws. De redactie is trots dat twee kandidaten van Artikel 50 nauw bij dit blog betrokken zijn! We wensen Daniel, Alex, Yernaz en Gerton veel succes toe in hun gevecht voor vrijheid en individuele soevereiniteit.



30 maart 2014

Tataaaaa... daar is ie dan...




13 maart 2014

Euro Twitter trol alert! Ze zijn onder ons! 

Een jaar geleden werd bekend dat het EP in de aanloop van de euroverkiezingen een heuse Twitter troll campagne zou lanceren..


De eerste gevallen van aanvallen door de eurotwittertrollen zijn inmiddels gemeld door @ZwarteKaat. Ze houdt ons updated. (Bron)



8 maart 2014

EU start indoctrinatie middels schoolvoorlichting

Het morele doel van de EU is de EU. Mensen zijn ondergeschikt aan deze ideologie. Wie anders denkt is verwerpelijk. Daarom support Merkel de campagne om euroskeptisme van jongs af aan met wortel en tak uit te roeien. Niets nieuws. We kennen dit al van de vuige V.N. en de homobeweging. In een eerdere posting vandaag over de VVD-campagneposter hadden we het over de scheiding tussen priveterrein en publieke domein. Dit is er nog zo een. Moraal - anders dan wat betreft basisrechten - is geen publieke taak en wordt het dus indoctrinatie. De DDR herleeft!



28 feb. 2014

Economische politiek Artikel 50 door vrije handel


Naast slecht nieuws gebeurt er ook wel eens iets goeds voor Europa! Alex Sassen van Elsloo bevestigt: liberale economische politiek alleen via bilaterale vrijhandelsverdragen. Column.



27 feb. 2014


Artikel 50 vaart liberale koers via nationale politiek









Website Artikel 50 - Beginselprogramma - Facebook

Twitter: @ArtikelVijftig @DVanDerStoep @SassenVanElsloo @YerRamautarsing @SchaduwStaten



Gerelateerd