donderdag 4 april 2013

4 april, Tietslamisme: Blote Borsten Voor de Vrijheid!

Update:
Vandaag is het 4 april, Topless Jihad Day, een koude dag voor blote borsten, maar het moet voor de Vrijheid! Kom in actie bij de Tunesische ambassade om de moedige vrouwen te steunen die vechten voor vrijheid en autonomie in islam. Wees geen verdoemde dhimmi, maar een vrouw met noten!
Activistes van Femen hebben 4 april "Topless Jihad Day" verklaard om een Tunesische vrouw te steunen die wordt bedreigd met steniging wegens een online foto. De actie van Amina Tyler deed een storm losbranden nadat ze foto's van zichzelf, met provocaties als "Fuck your morals" op haar naakte lichaam op de Femen-Tunisia Facebook page had gezet.
Op een andere foto staat ze met een sigaret met: "My body belongs to me, and is not the source of anyone's honour", in Arabisch schrift over haar naakte borst.
Toen een imam oproep haar te doden, reageerde ze furieus en riep op tot 4 april Topless Jihad Day. In een verklaring op Faceboek roept Femen-Tunisia op tot solidariteit tegen "de dodelijke haat van de islamisten - inhumane beesten voor wie het vermoorden van een vrouw natuurlijker is dan het erkennen van haar recht op zelfbeschikking over haar lichaam". Ze hopen te redden wat er te redden is van Arab Spring.



Op Pomoland Int'l afgelopen zaterdag 30 maart: Titslamism: On April 4 Bare Your Breasts for Liberty!

While asshat faux feminists in the West are donning black sacks over their heads in submission to premoderist tyrants, and cowardesses in Tunisia are calling for appeasement, the Arab Spring has brought forth a number of heroines who are facing death threats and worse.
Said dhimmi idiots can make up for their grievous sin of supporting Islamofascism by joining their sisters on April 4, International Topless Jihad Day, and jump into action at an Embassy of Tunisia of their choice.
Prove the world that Arab Spring was indeed about liberty, not a lunacy to help the Muslim Brotherhood to power!
Stand up for freedom and bare your breasts against premodernism.
Check out Titslamism on the site of Femen, now back online after having been predictably hacked.